Keller Williams Central Oklahoma - Julie D. Davis
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 4 367 orë
  Open House
  Tur Virtual
  ac
  Lot 10, Still Meadows - Hwy 33 West of May, Guthrie, OK 73044

  Listing Courtesy Of: Gateway Realty LLC, Dawna Elmore
  I ri - 1 964 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (36d)
  3 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  2524 129th, Oklahoma City, OK 73120

  Listing Courtesy Of: Chinowth & Cohen, Karen Blevins
  I ri - 460 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  3 bd
  4 ba
  metra katrorë
  ac
  14824 Everton, Jones, OK 73049

  Listing Courtesy Of: Metro Group Brokers LLC, Beth Atkinson
  I ri - 88 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  15213 Jasper, Edmond, OK 73013

  Listing Courtesy Of: Chinowth & Cohen, Karen Blevins
  I ri - 4 367 orë
  Open House
  Tur Virtual
  ac
  Lot 11, Still Meadows - Hwy 33 West of May1, Guthrie, OK 73044

  Listing Courtesy Of: Gateway Realty LLC, Dawna Elmore
  I ri - 2 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  11203 Burnham, Oklahoma City, OK 73114

  Listing Courtesy Of: Camber Property Management, Mike Winnicki
  I ri - 500 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  12501 9th, Yukon, OK 73099

  Listing Courtesy Of: RE/MAX Preferred, Meagan M Langford
  I ri - 1 orë
  Open House
  Tur Virtual
  5 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  2005 Oak, Piedmont, OK 73078

  Listing Courtesy Of: O.A. Garr Co. Inc, Lacey K Campbell
  I ri - 2 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  14951 Remington, Newalla, OK 74857

  Listing Courtesy Of: MK Partners INC, Steven McKenzie
  I ri - 13 269 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (135d)
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  711 Siena Springs, Norman, OK 73071

  Listing Courtesy Of: Keller Williams-Green Meadow, Deborah M Villanueva
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Julie D. Davis
  Numri i licencës: 145765
  Julie D. Davis Real Estate

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  cbartpsv5com99tqsm8g.png
  Keller Williams Central Oklahoma
  10 E. Campbell Edmond, OK 73034
  Zyrë

  Julie D. Davis
  Realtor 145765
  Celular
  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.